---
title: "Ștergerea datelor dvs. · Zapvo"
description: "Zapvo este doar un player media. Zapvo nu furnizează și nu vinde canale, playlisturi sau alt conținut. Folosiți-l doar cu conținut pe care aveți dreptul să îl vizionați."
url: https://zapvo.app/ro/delete-data
language: ro
updated: 2026-10-25
---

# Ștergerea datelor dvs.

Ultima actualizare: 13 octombrie 2026

Zapvo nu are conturi de utilizator. Aproape toate datele dvs. se află pe dispozitiv, așa că le puteți șterge oricând chiar dvs.

## 1. În aplicație

Deschideți **Setări › Despre și informații juridice › Ștergeți datele mele**. Astfel se șterg de pe dispozitiv:

- •sursele dvs. și parolele acestora,
- •listele de canale, filme și seriale încărcate și ghidul TV,
- •profilurile, preferatele, istoricul vizionărilor, serialele urmărite și mementourile,
- •setările de control parental, setările și lista telefoanelor care vă pot controla televizorul.

Dacă dispozitivul face parte dintr-un grup de sincronizare, puteți alege să ștergeți și datele criptate ale grupului de pe serverul nostru. Celelalte dispozitive ale dvs. nu se mai sincronizează apoi; datele lor proprii rămân pe ele.

Dezinstalarea aplicației șterge, de asemenea, tot ce este stocat pe dispozitiv.

## 2. Ce rămâne și de ce

- •**Evidența perioadei de probă:** pentru ca perioada de probă gratuită să se acorde o singură dată pe dispozitiv, serverul nostru păstrează un cod unidirecțional derivat din dispozitivul dvs. (care, în sine, nu poate fi asociat cu dvs.), împreună cu datele calendaristice ale perioadei de probă, timp de 24 de luni de la ultima detectare a dispozitivului. Ștergerea datelor nu pornește o nouă perioadă de probă. Temeiul este interesul nostru legitim de a preveni abuzurile.
- •**Achizițiile:** Google păstrează istoricul achizițiilor în contul dvs. Google. Serverul nostru păstrează un hash al tokenului de achiziție timp de 24 de luni de la încetarea achiziției, pentru ca restabilirea achizițiilor să funcționeze.
- •**Datele de sincronizare pe care nu le-ați șters:** un grup de sincronizare criptat pe care nu îl sincronizează nimeni timp de 12 luni este șters automat.

## 3. Prin e-mail

Dacă nu mai aveți aplicația sau dispozitivul, scrieți la support@zapvo.app. Deoarece nu deținem nume, adrese de e-mail sau date lizibile, de obicei nu putem asocia codurile stocate cu o persoană; vă vom explica ce putem face în cazul dvs. și vă vom răspunde în termen de 30 de zile.

---

Zapvo este doar un player media. Zapvo nu furnizează și nu vinde canale, playlisturi sau alt conținut. Folosiți-l doar cu conținut pe care aveți dreptul să îl vizionați.

[Descărcați de pe Google Play](https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zapvo.iptv&hl=ro)

[llms.txt](https://zapvo.app/ro/llms.txt)
