Son yenilənmə: 13 oktyabr 2026
Zapvo tətbiqində istifadəçi hesabları yoxdur. Demək olar ki, bütün məlumatlarınız cihazınızdadır, buna görə də onları istənilən vaxt özünüz silə bilərsiniz.
1. Tətbiqdə
Ayarlar › Haqqında və hüquqi məlumat › Məlumatlarımı silin bölməsini açın. Bu, cihazdan aşağıdakıları silir:
- •mənbələrinizi və onların parollarını,
- •yüklənmiş kanal, film və serial siyahılarını və TV bələdçisini,
- •profilləri, seçilmişləri, baxış tarixçəsini, izlədiyiniz serialları və xatırlatmaları,
- •valideyn nəzarəti ayarlarını, ayarları və televizorunuzu idarə edə bilən telefonların siyahısını.
Cihaz sinxronizasiya qrupundadırsa, qrupun şifrələnmiş məlumatlarının serverimizdən də silinməsini seçə bilərsiniz. Bundan sonra digər cihazlarınız sinxronlaşmanı dayandırır; onların öz məlumatları onlarda qalır.
Tətbiqin silinməsi də cihazda saxlanılan hər şeyi silir.
2. Nə qalır və nə üçün
- •Sınaq müddəti qeydi: pulsuz sınaq müddətinin hər cihaza bir dəfə verilməsi üçün serverimiz cihazınızdan alınmış birtərəfli kodu (təkbaşına sizinlə əlaqələndirilə bilməz) sınaq tarixləri ilə birlikdə cihazın son qoşulmasından sonra 24 ay saxlayır. Məlumatlarınızı silmək yeni sınaq müddəti başlatmır. Bunun əsası sui-istifadənin qarşısını almaqda qanuni marağımızdır.
- •Alışlar: Google alış tarixçənizi Google hesabınızda saxlayır. Alışların bərpasının işləməsi üçün serverimiz alış tokeninin heşini alış başa çatdıqdan sonra 24 ay saxlayır.
- •Silmədiyiniz sinxronizasiya məlumatları: 12 ay ərzində heç kimin sinxronlaşdırmadığı şifrələnmiş sinxronizasiya qrupu avtomatik silinir.
3. E-poçtla
Artıq tətbiqiniz və ya cihazınız yoxdursa, support@zapvo.app ünvanına yazın. Ad, e-poçt ünvanı və ya oxuna bilən məlumat saxlamadığımız üçün saxlanılan kodları adətən konkret şəxslə əlaqələndirə bilmirik; sizin halınızda nə edə biləcəyimizi izah edəcək və 30 gün ərzində cavab verəcəyik.