עדכון אחרון: 13 באוקטובר 2026
באפליקציית Zapvo אין חשבונות משתמש. כמעט כל הנתונים שלך נמצאים במכשיר שלך, ולכן אפשר למחוק אותם בעצמך בכל עת.
1. באפליקציה
יש לפתוח את הגדרות › מידע ומשפטי › מחיקת הנתונים שלי. פעולה זו מוחקת מהמכשיר:
- •את המקורות שלך ואת הסיסמאות שלהם,
- •את רשימות הערוצים, הסרטים והסדרות שנטענו ואת מדריך השידורים,
- •את הפרופילים, המועדפים, היסטוריית הצפייה, הסדרות שבמעקב והתזכורות,
- •את הגדרות בקרת ההורים, ההגדרות ואת רשימת הטלפונים שיכולים לשלוט בטלוויזיה שלך.
אם המכשיר שייך לקבוצת סנכרון, אפשר לבחור למחוק גם את הנתונים המוצפנים של הקבוצה מהשרת שלנו. המכשירים האחרים שלך יפסיקו אז להסתנכרן; הנתונים שלהם עצמם יישארו בהם.
הסרת האפליקציה מוחקת גם כן את כל מה שנשמר במכשיר.
2. מה נשאר ולמה
- •רישום תקופת הניסיון: כדי שתקופת הניסיון בחינם תינתן פעם אחת לכל מכשיר, השרת שלנו שומר קוד חד-כיווני שנגזר מהמכשיר שלך (שכשלעצמו אי אפשר לקשר אליך) יחד עם תאריכי תקופת הניסיון, למשך 24 חודשים מהחיבור האחרון של המכשיר. מחיקת הנתונים שלך אינה מתחילה תקופת ניסיון חדשה. הבסיס לכך הוא האינטרס הלגיטימי שלנו במניעת שימוש לרעה.
- •רכישות: Google שומרת את היסטוריית הרכישות שלך בחשבון Google שלך. השרת שלנו שומר ערך גיבוב של אסימון הרכישה למשך 24 חודשים לאחר סיום הרכישה, כדי ששחזור הרכישות יעבוד.
- •נתוני סנכרון שלא נמחקו: קבוצת סנכרון מוצפנת שאיש אינו מסנכרן במשך 12 חודשים נמחקת אוטומטית.
3. בדוא"ל
אם האפליקציה או המכשיר כבר אינם ברשותך, אפשר לכתוב אל support@zapvo.app. מאחר שאיננו שומרים שמות, כתובות דוא"ל או נתונים קריאים, בדרך כלל איננו יכולים לקשר בין הקודים השמורים לאדם מסוים; נסביר מה ניתן לעשות במקרה שלך ונשיב תוך 30 יום.